Home Overijssel Kampen Man aangehouden met drugs

Man aangehouden met drugs

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag op de Flevoweg in Kampen een 27-jarige automobilist uit Kampen aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. De man werd bij een verkeerscontrole staande gehouden. Bij de controle werden bij de automobilist meerdere zakjes softdrugs, hasj, aangetroffen. De Kampenaar is hierop aangehouden en voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Op het politiebureau werd nog eens een zakje harddrugs, cocaïne, bij de man aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Kampen

Geef een reactie

Bekijk ook

Kampen – Drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 juli zijn in de binnenstad van Kampen drie manne…