Home Utrecht Utrecht Stad Mannen aangehouden voor auto-inbraken

Mannen aangehouden voor auto-inbraken

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Zwolle drie Utrechters van 18, 20 en 21 jaar, aangehouden op verdenking van auto-inbraak. Bewoners van de wijk Stadshagen hadden rond 02.00 uur de politie gebeld nadat zij drie mannen in een auto door de buurt zagen rijden, waarbij zij zich verdacht gedroegen in de buurt van de geparkeerde auto’s. Kort daarna ontving de politie ook een melding van auto-inbraak aan de Boekbinderstraat. De politie wist het drietal, aan de hand van het doorgegeven signalement, op de A28 in Zwolle aan te houden.

Alle drie zijn voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau waar zij zijn ingesloten. De auto waar de mannen en een navigatiesysteem zijn in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Politie treedt op bij demonstratie in Zwolle

De politie heeft vanmiddag in Zwolle opgetreden tegen strafbare feiten die daar gepleegd w…