Home Gelderland Ede Man aangehouden met gestolen telefoon

Man aangehouden met gestolen telefoon

De politie heeft woensdag op de Brouwerstraat in Ede een 20-jarige Edenaar aangehouden voor heling van een mobiele telefoon. De man had rond 15.30 uur geprobeerd een telefoon bij een elektronicawinkel aan de Brouwerstraat in te leveren. Toen het personeel de telefoon controleerde bleek deze als gestolen geregistreerd te staan. De Edenaar is hierop, tot de komst van de politie, vastgehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waarna hij met een proces-verbaal is heengezonden. De telefoon is in beslag genomen en zal aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Winkeldiefstal – Rozenplein – Ede

Aan het Rozenplein in Ede stal een man producten uit een supermarkt. Herken jij hem? Tip o…