Home Gelderland Ede Man aangehouden met gestolen telefoon

Man aangehouden met gestolen telefoon

De politie heeft woensdag op de Brouwerstraat in Ede een 20-jarige Edenaar aangehouden voor heling van een mobiele telefoon. De man had rond 15.30 uur geprobeerd een telefoon bij een elektronicawinkel aan de Brouwerstraat in te leveren. Toen het personeel de telefoon controleerde bleek deze als gestolen geregistreerd te staan. De Edenaar is hierop, tot de komst van de politie, vastgehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waarna hij met een proces-verbaal is heengezonden. De telefoon is in beslag genomen en zal aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven.

Laad meer Ede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Bennekom – Onderzoek naar stroperij brengt politie bij verdachte

De politie heeft woensdagavond een 18-jarige man uit de Rhenen aangehouden op verdenking v…