Home Noord-Brabant Eindhoven Getuigen gezocht van aanranding

Getuigen gezocht van aanranding

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een aanranding op de Geldropseweg op maandag 4 maart tussen 19.00 uur en 19.15 uur. Een 42-jarige vrouw uit Eindhoven was daar op dat moment op het fietspad aan het hardlopen ter hoogte van het klooster in de richting van Geldrop. Daarbij werd zij van achteren benaderd door een fietser die haar op het moment dat hij haar passeerde onzedelijk betastte. De man fietste er daarop op zijn gemak vandoor in de richting van Geldrop. Er is een signalement van de dader:

– Man, licht getinte huidskleur, tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij droeg een grijs/blauwe pet en een wijde jas tot over de heup. Hij reed op een fiets met hangende fietstassen.

De politie is op zoek naar mensen die iets van de aanranding gezien hebben of iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…