Home Overijssel Twente Enschede Verdachte steekincident Borne aangehouden

Verdachte steekincident Borne aangehouden

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Glanerbrug de 29-jarige Abus Daoud, aangehouden die wordt verdacht van het neersteken van een agent op vrijdag 12 april in Borne. Direct na het incident startte de politie een onderzoek waarbij politiehonden en een politiehelikopter werden ingezet. Ook werden verschillende burgernetacties gestart. Omdat de man mogelijk een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving vormde en omdat hij verward en onberekenbaar was, werden zijn foto en naam vrijgegeven. Uit onderzoek bleek dat de man zich uiteindelijk weer op zijn woonadres in Glanerbrug bevond. Hier werd hij zondag rond 01.30 uur door een arrestatieteam aangehouden.

Vrijdag  rond 17.00 uur bezochten twee agenten een woning aan de Von Bönninghausenstraat in Borne. Toen de agenten bij de betreffende woning voor de deur stonden, kwam de verdachte naar buiten en belaagde de 38-jarige agent. Hierbij stak hij de agent diverse malen en rende vervolgens weg. De agent ligt nog in het ziekenhuis. Naar omstandigheden gaat het goed met hem.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Winkeldiefstal – Maagjesbolwerk – Zwolle

Bij de Media Markt aan het Maagjesbolwerk in Zwolle vond een slimme winkeldiefstal plaats.…