Home Gelderland Nijmegen Tweetal aangehouden op verdenking inbraak

Tweetal aangehouden op verdenking inbraak

Zondagochtend rond 03.00 uur kreeg de politie melding van twee mannen die zich verdacht ophielden bij auto’s op de Hertogstraat in Nijmegen en daarna een appartementencomplex waren binnengegaan. Meerdere politie-eenheden gingen op onderzoek uit. Aangekomen bij het appartementencomplex zagen de agenten dat een toegangshek naar de kelder was opengebroken. Op hetzelfde moment kwamen de twee mannen naar boven lopen. Eén van hen deed nog snel zijn handschoenen uit.

Het duo begon een onsamenhangend verhaal te vertellen over wat ze in het complex deden. Bij nadere controle bleken de twee goede bekenden van de politie. Ook hadden ze diverse inbrekersgereedschappen bij zich. Daarop zijn de twee, mannen van 25 en 24 jaar oud en afkomstig uit Litouwen, aangehouden op verdenking van inbraak.

De politie onderzoekt verder of er auto’s, kelderboxen of woningen zijn opengebroken.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…