Home Overijssel Overijsselse jeugd is sportief

Overijsselse jeugd is sportief

De jeugd in Overijssel is sportief. Maar per gemeente zijn er behoorlijke verschillen op het gebied van sport, bewegen en leefstijl. In samenwerking met 18 Overijsselse gemeenten heeft Sportservice Overijssel jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar bevraagd naar hun sport-, beweeg- en leefstijlgedrag. In het tweede Overijssels Feit van 2013 gaat de provincie in op dit onderzoek waarvoor 21.000 vragenlijsten zijn ingevuld door de ouders van kinderen uit het basisonderwijs en jongeren uit het voortgezet onderwijs.

Laad meer Overijssel

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Politie treedt op bij demonstratie in Zwolle

De politie heeft vanmiddag in Zwolle opgetreden tegen strafbare feiten die daar gepleegd w…