Home Overijssel Twente Enschede Twee koffers en een tas gezocht

Twee koffers en een tas gezocht

De politie is op zoek naar twee koffers en een tas met daarin fotoalbums. De tas en de koffers zijn gestolen bij een woninginbraak. Ze werden aangetroffen aan het Lappenpad in Enschede en daar vervolgens weer weggenomen. Woensdagmiddag werd bij de politie gemeld dat twee koffers, een tas en een vuilniszak in een sloot waren aangetroffen aan het Lappenpad in Enschede. De spullen werden door de vinder naast de sloot gelegd. Toen agenten ter plekke kwamen, waren de koffers en de tas weg. Alleen de vuilniszak werd aangetroffen. Na onderzoek bleken de vuilniszak, de koffers en de tas te zijn gestolen bij een woninginbraak. In de koffers en de tas zitten fotoalbums met grote emotionele waarde. Daarom verzoekt de politie de vinder van de koffers en de tas, deze te brengen bij een politiebureau, zodat deze aan de rechtmatige eigenaar kunnen worden teruggegeven.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…