Home Zuid-Holland Delft Vrouw van 80 jaar neergestoken en beroofd in Delft

Vrouw van 80 jaar neergestoken en beroofd in Delft

De politie onderzoekt een overval op een 80-jarige bewoonster van de Patrimoniumstraat in Delft en is daarbij op zoek naar getuigen. Het slachtoffer werd donderdag 21 februari omstreeks 16.00 uur in haar woning overvallen en beroofd door een nog onbekende man. Het slachtoffer werd daarbij met een mes gestoken en raakte gewond. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. Direct na de melding startte de politie een groot onderzoek in de omgeving. De recherche is dringend op zoek naar getuigen.

Van de dader is het volgende signalement bekend: Een getinte man vermoedelijk van Noord Afrikaanse afkomst, tussen de 16 en 20 jaar oud, opgeschoren haar met daaroverheen half krullend zwart. Hij droeg een jas met een afbeelding op de zijkant.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…