Home Noord-Holland Purmerend Regio op slot controle

Regio op slot controle

Regio op slot is een actie waarbij regelmatig op verschillende locaties, bij in- en uitvalswegen, controles worden gehouden. Door de inzet van ANPR (kentekenherkenning) worden ‘goede’ automobilisten ontzien en kunnen bekenden van de politie er eerder worden uitgepikt door politiemotorrijders. De politie heeft donderdag tussen 16.45 uur en 23.00 uur op drie locaties in Purmerend gecontroleerd.

Van 16.45 uur tot 18.30 uur is gecontroleerd aan de Salvador Allendelaan. Hierbij zijn 2713 voertuigen gescand door de ANPR. De politie controleerde 60 voertuigen waarbij twee bekeuringen werden gegeven. Een automobilist reed met gladde banden en een automobilist reed in een auto die niet APK-gekeurd was.

Van 19.45 uur tot 21.30 uur werd gecontroleerd langs de Van Osweg, hierbij zijn 733 voertuigen gescand door de ANPR en 40 voertuigen werden gecontroleerd. Een bestuurder had nog een geldbedrag openstaan van ruim 2.000 euro.

Van 22.00 tot 23.00 uur werd gecontroleerd langs de Verzetslaan waarbij 385 voertuigen werden gescand door de ANPR en 25 voertuigen werden gecontroleerd. Hierbij zijn geen bijzonderheden geconstateerd.

 

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…