Home Drenthe Meppel Marokkaanse gediscrimineerd en bedreigd

Marokkaanse gediscrimineerd en bedreigd

De politie zoekt getuigen van een op vrijdagmiddag omstreeks 12.50 uur gepleegde bedreiging en mishandeling. Hierbij een reed een 19-jarige Marokkaanse autobestuurster uit Meppel over de Talmastraat in de richting van de Van Ewijksingel. Plotseling zag ze dat een aan de linkerzijde van de rijbaan geparkeerde personenauto met daarachter een aanhanger weg reed vanaf een parkeerplaats. Om een aanrijding te voorkomen moest ze stevig remmen en gebaarde dat de ‘wegrijder’ uit moest kijken. Deze stopte, stapte uit en liep op de auto van de vrouw af. De vrouw opende het raam waarna de boze man haar bedreigde en discrimineerde. Hierna reed ze weg en deed aangifte bij de politie. De politie zoekt getuigen van dit voorval. Het gaat om een blanke man met een fors postuur, ongeveer 1.75 lang, kaal hoofd en een wit/grijs baardje. Hij droeg een spijkerbroek en een wollen jas met een wolfsprint. Tevens zaten in de auto van de dader een vrouw met donkerblond krullen kort geknipt haar en een wolfsachtige hond.

Laad meer Meppel

Geef een reactie

Bekijk ook

Opnieuw Amerikaans vuilbroed bij bijen in Drenthe vastgesteld

In Exloo (provincie Drenthe) is opnieuw Amerikaans vuilbroed vastgesteld in het 3-kilomete…