Home Noord-Holland Hoorn Energietips voor huiseigenaren in Grote Waal

Energietips voor huiseigenaren in Grote Waal

Puur HoornDuurzaam Bouwloket presenteert woensdagavond 6 maart in Wijkcentrum Grote Waal de energiebesparende mogelijkheden en tips voor huiseigenaren uit de Grote Waal. Op basis van acht voorbeeldwoningen in de Grote Waal krijgen aanwezigen informatie en tips hoe de kwaliteit van woningen verbetert en hoe eigenaren van koopwoningen op energiekosten kunnen besparen. De informatiebijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

In de wijk Grote Waal is het aantal typen koopwoningen te herleiden naar acht typen. Duurzaam Bouwloket heeft bij deze acht woningtypen onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de woning, het energieverbruik en de mogelijkheden die er zijn om de kwaliteit en het wooncomfort te verbeteren. De onderzoeksresultaten zijn verwerkt in een energieadvies op maat. Dit wordt tijdens de informatiebijeenkomst gepresenteerd aan de eigenaren van koopwoningen in de Grote Waal. Daarbij worden nog enkele tips gegeven. Na afloop van de bijeenkomst worden de maatwerkadviezen van het onderzoeksteam van Duurzaam Bouwloket gratis beschikbaar gesteld aan de bezoekers.

De eigenaren van de acht voorbeeldwoningen hebben de onderzoeksresultaten voor hun woning inmiddels al ontvangen. Zij reageerden positief op het rapport en hebben bij Duurzaam Bouwloket aangegeven er in de toekomst zeker mee aan de slag te gaan.

Aanmelden informatiebijeenkomst
Geïnteresseerden uit de Grote Waal kunnen zich opgeven via info@duurzaamheid.nl Vermeld daarbij uw naam en dat u voor de informatieavond energiebesparing Grote Waal komt.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…