Home Noord-Holland Hilversum Hennepkwekerij ontdekt in Bussum

Hennepkwekerij ontdekt in Bussum

Woensdag werd in een woning aan de Cereslaan in Bussum een hennepkwekerij met volgroeide planten aangetroffen. Naar aanleiding van binnengekomen informatie stelde de politie gisteren rond 17.40 uur een onderzoek in. Bij de betreffende woning gaf de warmtebeeldcamera aan dat er sprake was van een warmtebron. Ook roken de agenten de karakteristieke wietlucht. De agenten betraden de woning en troffen op de eerste etage twee ruimtes met 170 hennepplanten aan.

Uit het onderzoek bleek dat dit niet de eerste keer was dat er gebruik werd gemaakt van de kwekerij en dat er sprake was van diefstal van stroom. De bewoonster, een 42-jarige Bussumse, werd aangehouden en ingesloten. De politie ontmantelde de kwekerij en vernietigde de planten. Het onderzoek wordt voortgezet.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…