Home Noord-Holland Hilversum Motorrijder geschept door Vleutenaar

Motorrijder geschept door Vleutenaar

Donderdag ontstond een aanrijding tussen een bestelauto en een motor. De motorrijder raakte gewond. Rond 07.00 uur reed een 18-jarige automobilist uit Vleuten over de Jan van der Heijdenstraat in de richting van de Oosterengweg. Op de kruising met de Minckelersstraat wilde de automobilist oversteken. De verkeerslichten waren niet in werking, echter de Minckelaarsstraat is een voorrangsweg. De Vleutenaar dacht dat er niks aankwam en stak over. Op dat moment reed net een 56-jarige motorrijder uit Hoofddorp over de Minckelersstraat in de richting van de Beatrixtunnel. Een aanrijding was het gevolg waarbij de motorrijder ten val kwam. Met letsel aan zijn schouder, heup en been werd hij naar Tergooiziekenhuizen in Hilversum gebracht.

De automobilist werd meegenomen naar het politiebureau en verhoord. Met proces-verbaal voor het veroorzaken van gevaar/hinder op de weg werd hij heengezonden.

 

Laad meer Hilversum

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…