Home Noord-Holland Hilversum Aanhouding voor vernielen fiets en mishandeling

Aanhouding voor vernielen fiets en mishandeling

Zondag werd een man geslagen nadat hij iets gezegd had over zijn fiets die vernield zou zijn. Rond 16.00 uur liep een 21-jarige man uit Hilversum naar zijn fiets op de Neuweg. De fiets bleek omgegooid. Twee mannen die de Hilversummer in de buurt van zijn fiets had zien staan, sprak hij aan. Een van de twee was hier niet van gediend en kwam op de Hilversummer af. Deze rende weg, gleed uit door de gladheid en kwam ten val. De verdachte sloeg de Hilversummer vervolgens. Hij kon opstaan, wegrennen en de politie inschakelen. Agenten hielden de 45-jarige verdachte uit Hilversum op de Neuweg aan. Na verhoor werd hij met proces-verbaal heengezonden.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…