Home Noord-Brabant Tilburg Huiselijke twist eindigt met steekwond

Huiselijke twist eindigt met steekwond

Een ruzie tussen een 25-jarige Poolse man en zijn vriendin in een woning aan de Sibeliusstraat in Tilburg is zondagmiddag 24 februari 2013 flink geëscaleerd en voor de Pool geëindigd met een steekwond. De politie arresteerde een 49-jarige Zaandammer als verdachte. De Pool werd na behandeling in het ziekenhuis ook aangehouden op de verdenking van het vernielen van een ruit.

De politie kreeg rond 16.40 uur een melding dat een dronken Poolse man een ruit vernield had van een woning aan de Sibeliusstraat, het bleek om hetzelfde adres te gaan waar agenten eerder die middag al bemiddeld hadden in een huiselijke twist. Even later werd doorgegeven dat er een bebloede man bij een tankstation aan de Elgarstraat stond. Het bleek te gaan om de Poolse man die in zijn rechterbovenbeen een steekwond had. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De ruit van de voordeur van de woning was vernield. In het halletje van de woning stond een 49-jarige man uit Zaandam die enkele bloeddruppels in zijn gezicht had. Hij bleek op bezoek te zijn bij een andere kamerbewoner in hetzelfde pand. De politie vermoedt dat hij naar de voordeur is gelopen en de Poolse man tijdens een worsteling met een mes gestoken heeft. Hij werd rond 17.10 uur aangehouden. Het slachtoffer werd na behandeling in het ziekenhuis rond 17.45 uur eveneens aangehouden. De recherche stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…