Home Noord-Holland Hilversum Verdachte van inbraak in Bussum aangehouden

Verdachte van inbraak in Bussum aangehouden

Een 41-jarige man is woensdagavond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woninginbraak. Een bewoonster van de Stuyvesantstraat in Bussum ontdekte twee verdachte personen in haar tuin en zag dat de deuren waren geopend. Zij alarmeerde via 112 de politie en gaf een goed signalement door. Meerdere eenheden reden direct naar de Stuyvesantstraat en zochten de omgeving af. Een van de eenheden zag een man rennen tussen de flats door bij de Ceintuurbaan en zette de achtervolging in. De rennende man gooide op zijn vlucht een tas weg. De verdachte werd ingehaald en aangehouden. In de tas zaten onder meer inbrekersgereedschappen en andere attributen die veelal door inbrekers worden gebruikt. De verdachte is ingesloten. Het woninginbrakenteam heeft de zaak in onderzoek. Een tweede verdachte is ondanks uitgebreid zoeken niet aangetroffen.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…