Home Noord-Brabant Kempen Politie zoekt getuigen schietincident Valkenswaard

Politie zoekt getuigen schietincident Valkenswaard

Zonderdagochtend rond 8.25 uur heeft een 36-jarige man uit Waalre zich gemeld aan het politiebureau in Valkenswaard nadat hij zou zijn beschoten. Dat gebeurde volgens de man op de Vlasrootlaan in Waalre, terwijl de man in een auto zat. De man raakte niet gewond bij het schietincident.

De dader zou er na het incident vandoor zijn gegaan op een fiets. Het was een blanke man, geheel in het grijs gekleed. De politie heeft een onderzoek ingesteld in de omgeving van de Vlasrootlaan en daaruit is gebleken dat er inderdaad geschoten is.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …