Home Noord-Holland Hilversum Almere , Hilversum, Breda – Vijf arrestaties voor uitvoer partij cocaïne naar Engeland

Almere , Hilversum, Breda – Vijf arrestaties voor uitvoer partij cocaïne naar Engeland

Vanmorgen zijn met toestemming van de officier van justitie vijf mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij het uitvoeren van een grote partij cocaïne naar Engeland en deelname aan een criminele organisatie. Vier verdachten zijn lid van het Chapter Almere van de Outlaw Motorcycle Gang ‘No Surrender’. De recherche en het Openbaar Ministerie vermoeden echter dat ook enkele hoger geplaatste landelijke figuren van deze motorbende wellicht als opdrachtgever of financier bij deze drugssmokkel betrokken zijn.

Zeeland-West-Brabant

Laad meer Hilversum
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…