Home Noord-Holland Den Helder Jongen beroofd van portemonnee

Jongen beroofd van portemonnee

Een 19-jarige man uit Den Helder is zaterdagavond rond 21.30 uur beroofd van zijn portemonnee. Dit gebeurde aan de Javastraat. De man werd al wandelend plotseling met geweld bedreigd door een ongeveer 16 jaar oude jongen. Deze verdachte had een blanke huidskleur, heel kortgeschoren haar, hij droeg een laaghangende spijkerbroek en bedekte tijdens de beroving zijn gezicht gedeeltelijk met een zakdoek. Politiemensen hebben direct een zoektocht opgezet in de omgeving en ook via Burgernet is omwonenden gevraagd of zij deze verdachte mogelijk gezien hebben. De verdachte is niet gevonden, maar de politie hoopt hem alsnog aan te kunnen houden na nader onderzoek.

Laad meer Den Helder

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Helder – Politie zoekt getuigen autobranden

In de nacht van woensdag op donderdag hebben twee auto’s in brand gestaan in de Pieter Str…