Home Drenthe Politie houdt Emmer autokrasser op heterdaad aan

Politie houdt Emmer autokrasser op heterdaad aan

De Emmer politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 59-jarige Emmenaar op heterdaad betrapt. De man die verdacht wordt van het vernielen van meerdere auto’s werd al enige tijd door de politie in de gaten gehouden. De afgelopen nacht werd hij gevolgd door onder andere de Ondersteuningseenheid Noord-Nederland en hierbij zag de politie dat hij drie personenauto’s die in de Balingerbrink in Emmen geparkeerd stonden bekraste . De Emmenaar fietste hierna weg maar kon op de Hondsrugweg aangehouden worden. Hij was in het bezit van een schroevendraaier. Ook een vierde bekrassing van een auto in de Balingerbrink werd gemeld. De politie stelt een onderzoek in naar bijna 700 aangiftes van bekrassingen van auto’s in geheel Emmen.

Laad meer Drenthe

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…