Home Noord-Holland Hoorn Recalcitrante man aangehouden

Recalcitrante man aangehouden

Politiemensen kregen in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.50 uur de melding dat er een man ruzie aan het zoeken was op de Roode Steen. De man, een 29-jarige inwoner van Hoorn, bleek erg agressief. Daarnaast uitte de man verbaal verwensingen naar de agenten. Toen zij de man hierop aan wilde spreken ging hij er vandoor naar zijn woning. Agenten zijn de woning binnen geweest voor een gesprek, maar hier werd de man fysiek agressief richting de agenten. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Laad meer Hoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…