Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Deur uit portiek geblazen bij explosie De Schaapherderstraat

Amsterdam – Deur uit portiek geblazen bij explosie De Schaapherderstraat

In de nacht van zondag 9 op maandag 10 juli 2023 vond er in een portiek aan de De Schaapherderstraat in Amsterdam-West een explosie plaats. Hierbij werd de toegangsdeur uit zijn sponningen geblazen en ontstond er andere materiele schade aan het pand. Gewonden vielen er gelukkig niet. De recherche doet onderzoek naar de zaak en is op zoek naar getuigen.

Het explosief kwam rond 03.30 uur tot ontploffing. Een getuige zag dat vlak daarna twee jongens op een zwarte Vespa-scooter wegreden vanaf de locatie van de explosie. Deze jongens waren allebei volledig in het zwart gekleed met een capuchon op en de getuige schat ze tussen de 16 en 20 jaar oud.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fryslân/Noord-Holland – Zeven aanhoudingen voor productie van verdovende middelen

De Friese recherche heeft woensdagochtend 29 november zeven mannen aangehouden in een onde…