Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Zwaar vuurwerk aangetroffen bij Paul Krugerstraat

Leiden – Zwaar vuurwerk aangetroffen bij Paul Krugerstraat

In de ochtend van maandag 10 juli heeft een bewoner van de Paul Krugerstraat zwaar vuurwerk aangetroffen. Een bewoner trof het zware vuurwerk rond 08.45 uur aan en heeft direct de politie gebeld. De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien tussen zaterdagavond 8 juli en maandag 10 juli.

De politie kreeg iets voor 09.00 uur op maandag 10 juli de melding van het aantreffen van zwaar vuurwerk. De Explosieven Opruiming Dienst is ter plaatse gekomen en heeft het zware vuurwerk onschadelijk gemaakt. De Forensische Opsporing doet op het moment een sporenonderzoek.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt het zware vuurwerk en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u tussen zaterdag 8 juli en maandag 10 juli rond 08.45 uur de mogelijke verdacht(en) gezien in de omgeving van de Paul Krugerstraat? Heeft u camerabeelden waar de mogelijke verdacht(en) op te zien zijn? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel anoniem met 0800-7000. U kunt camerabeelden uploaden via onderstaand tipformulier.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…