Home Groningen Gezocht – Mishandeling – Stadspark – Groningen

Gezocht – Mishandeling – Stadspark – Groningen

In verband met de mishandeling tijdens een festival in het Stadspark van Groningen op woensdag 26 april hebben drie personen zich gemeld. Het onderzoek gaat door, de drie personen zullen als verdachte worden verhoord. We verwijderen de beelden en vragen iedereen die de beelden gedeeld heeft dat ook te doen.

In verband met de mishandeling tijdens een festival in het Stadspark van Groningen op woensdag 26 april hebben drie personen zich gemeld. Het onderzoek gaat door, de drie personen zullen als verdachte worden verhoord.  We verwijderen de beelden en vragen iedereen die de beelden gedeeld heeft dat ook te doen. 

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …