Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie onderzoekt flinke explosie Heemstedestraat

Amsterdam – Politie onderzoekt flinke explosie Heemstedestraat

De politie doet onderzoek naar de flinke explosie die in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 juni plaatsvond bij een toegangsdeur van een flatgebouw aan de Heemstedestraat. Door de knal zijn meerdere ruiten van woningen gesprongen. Ook is er flinke schade in de portiek van het gebouw. De politie hoopt op tips van buurtbewoners om de zaak op te lossen.

Omstreeks 2:20 uur in de nacht luidde er een harde knal in de Heemstedestraat. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij de ravage bij de centrale toegangsdeur van het appartementencomplex. Niet veel later kwam de Teamleider Explosieven Verkenning (TEV) ter plaatse om het explosief materiaal veilig te stellen. Ook het forensisch team was er om onderzoek te doen naar sporen. Agenten hebben met buurtbewoners gesproken en onderzoeken camerabeelden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fryslân/Noord-Holland – Zeven aanhoudingen voor productie van verdovende middelen

De Friese recherche heeft woensdagochtend 29 november zeven mannen aangehouden in een onde…