Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Gezocht – Mishandeling horeca – Lammermarkt – Leiden

Leiden – Gezocht – Mishandeling horeca – Lammermarkt – Leiden

Op zondag 22 januari wordt in een horecagelegenheid een bezoeker door drie mannen zwaar mishandeld. In de lockerruimte van de gelegenheid wordt een bezoeker door een onbekende vrouw op zijn achterwerk getikt. Het latere slachtoffer geeft daarop de vrouw een duw. De mannen zijn goed op beelden vastgelegd.

De vrienden van deze vrouw vallen deze man aan en hij krijgt verschillende vuistslagen. Hij komt daarbij ten val en krijgt een schop in zijn gezicht. Het slachtoffer heeft letsel in zijn gezicht, een hersenschudding en schaafwonden op zijn armen. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de drie mannen die de mishandeling hebben gepleegd. 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…