Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Twee overvalpogingen op tankshops door vermoedelijk dezelfde dader

Amsterdam – Twee overvalpogingen op tankshops door vermoedelijk dezelfde dader

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn twee winkels van een tankstation gepoogd te overvallen door meer dan vermoedelijk dezelfde dader. Hierbij is niemand gewond geraakt.

Een medewerker zit rond 02.30 uur achter de kassa van een tankshop aan de Anthony Fokkerweg (Oud-Zuid) als zij buiten een persoon ziet rennen. Vanuit het niets staat deze persoon ineens voor de kassa. De medewerker ziet dat het een man is en dat hij een mes vast heeft. Met dat mes probeert de man onder het kassaraam te komen maar dat lukt niet. Daarna probeert de overvaller in het hokje van de medewerker te komen door flink tegen de deur te schoppen. Door kordaat optreden van de vrouw lukt hem dit niet. De overvaller rent daarna het winkeltje uit in de richting van het viaduct van de Naaldwijkstraat. Een taxichauffeur komt daarna de shop binnen en zegt de medewerker te politie te alarmeren.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fryslân/Noord-Holland – Zeven aanhoudingen voor productie van verdovende middelen

De Friese recherche heeft woensdagochtend 29 november zeven mannen aangehouden in een onde…