Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep ernstige mishandeling Jan Evertsenstraat

Amsterdam – Getuigenoproep ernstige mishandeling Jan Evertsenstraat

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige, mogelijk homogerelateerde, mishandeling op de Jan Evertsenstraat in de nacht van woensdag 25 op donderdag 27 juli. Een 38-jarige man is met zijn fiets gevallen en liep daarbij ernstige verwondingen op. Heeft u iets gezien of informatie neem dan contact op met de politie.

Rond middernacht fietste de 38-jarige man op Jan Evertsenstraat. Op de rotonde bij de Jan Tooropstraat haalde iemand hem in en riep: ‘Aan de kant kankerhomo’. Hierop reageerde de 38-jarige man met een beledigende opmerking. Net voor de rotonde met de Noordzijde stapte de inhaler af en deed een stap naar voren. De 38-jarige man kwam toen vervolgens ten val. Hij kan zich niet meer herinneren hoe dat is gebeurd. De man, die hem inhaalde, was licht getint, 16-18 jaar oud, had zwart kort haar, droeg een zwarte broek en een wit of beige t-shirt. Hij had een normaal postuur.

Het slachtoffer heeft  aan de val schaafwonden, gekneusde ribben en verwondingen aan zijn gezicht opgelopen. Hij is hiervoor behandeld in het ziekenhuis en heeft gisteren aan het eind van de middag aangifte gedaan.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Politie zoekt getuigen dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmorgen omstreeks 10.30 uur vond er een verkeersongeval plaats waarbij een 77-jar…