Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – DNA-match aangehouden verdachte zedenzaak Herman Bavinckstraat

Rotterdam – DNA-match aangehouden verdachte zedenzaak Herman Bavinckstraat

Woensdag 25 juli werd bekend dat dankzij intensief speurwerk een 18-jarige verdachte was aangehouden in het onderzoek naar de zedenzaak op de Herman Bavinckstraat in Rotterdam. Vandaag kan worden gemeld dat er een DNA match is tussen de 18-jarige aangehouden verdachte en sporen die op de plaats delict zijn aangetroffen. De DNA match is bekend geworden, dankzij een spoedprocedure bij het Nederlands Forensisch Instituut.

Zaterdagochtend fietste een vrouw van Rotterdam Centraal naar haar woning in de wijk De Esch. Rond 05.30 uur zette ze haar fiets buiten op straat op slot en werd ze aangevallen door een man. Ze raakte daarbij dusdanig gewond dat zij met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis en werd geopereerd. Zij is inmiddels aanspreekbaar.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man zwaargewond na aanrijding

Agenten kregen op donderdag 21 februari omstreeks 14:45 uur een melding van een ongeval tu…