Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Enorme drugsvangst Satijnbloem Rotterdam; cacao gemengd met hasj

Rotterdam – Enorme drugsvangst Satijnbloem Rotterdam; cacao gemengd met hasj

De politie had het vermoeden dat een bedrijfspand aan de Satijnbloem geen gewoon bedrijf huisvestte, maar voornamelijk werd gebruikt voor andere doeleinden. En dit vermoeden bleek, na een politiebezoek op 23 juli, juist.

Op de bewuste maandag waren er tijdens een politiecontrole twee mannen aan het werk bij het pand. Er zou worden gehandeld in oud ijzer, was steeds het verhaal van vorige bezoekjes. Na een rondje door het pand, bleek de handelswaar niet in de buurt van oud ijzer te komen. In een geïmproviseerde keuken werden pallets gevonden met grote zakken. Het lijkt er sterk op dat alle zakken een mengsel bevatten van cacao en hasj, in totaal ruim 8000 kilo. De mogelijke straatwaarde: enkele miljoenen. Daarnaast zagen de verbalisanten grote hoeveelheden grondstoffen en apparatuur, persen, pannen, kookapparatuur en een zeef voor het vervaardigen van softdrugs. In een doos zat ook nog 96 kilo vermoedelijk hasj. Het NFI gaat de in beslag genomen mengsels onderzoeken.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man zwaargewond na aanrijding

Agenten kregen op donderdag 21 februari omstreeks 14:45 uur een melding van een ongeval tu…