Home Noord-Holland Amsterdam Verdachte aangehouden voor bedreigen taxichauffeur

Verdachte aangehouden voor bedreigen taxichauffeur

De politie hield zondagmorgen rond 4.00 uur op het Stationsplein in Den Bosch een 44-jarige man uit Wijk en Aalburg aan. De verdachte had even daarvoor een 27-jarige taxichauffeur uit Amsterdam met de dood bedreigd. De verdachte sprong in de taxi en wenste een rit. De taxichauffeur vertelde dat hij wachtte op een klant en dus nu niet ging rijden. De verdachte werd daarop boos, weigerde uit de taxi te stappen en bedreigde de taxichauffeur met de dood. Daarop werd de politie gewaarschuwd en kon de verdachte worden aangehouden en ingesloten voor veder onderzoek. De taxichauffeur deed aangifte.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…