Home Noord-Holland Purmerend Agressieve klant aangehouden

Agressieve klant aangehouden

De politie heeft zaterdagavond een 34-jarige man aangehouden, nadat hij in een horecagelegenheid aan het Gildeplein in Purmerend zich had misdragen. De man had in de horecagelegenheid glas naar personeel gegooid, pleegde vernielingen en liep een aanwezige vrouw verwondingen op in haar gezicht. Na onderzoek trof de politie een 35-jarige man aan buiten de horecagelegenheid, die aan het opgegeven signalement voldeed. De man verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding, waarop pepperspray werd ingezet. Hij probeerde te vluchten, maar kon met de aangeleerde technieken worden overmeesterd door de politie. Hij werd geboeid naar het politiebureau gebracht en is ingesloten voor nader onderzoek.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…