Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdammer gaat beveiligers te lijf in supermarkt

Amsterdammer gaat beveiligers te lijf in supermarkt

Een 38-jarige man uit Amsterdam is zondagavond in een supermarkt in Uithoorn door de politie aangehouden nadat hij twee beveiligers te lijf was gegaan bij een conflict. De beveiligers wilden de man aanspreken op zijn gedrag. Bij het voorval raakte een van de beveiligers lichtgewond. De Amsterdammer was even voor half zes de zaak aan het Amstelplein binnengelopen zonder winkelmandje. De beveiligers spraken de man erop aan, waarna een handgemeen ontstond. Daarbij zou de Amsterdammer een van hen met een helm hebben geslagen. De ander zou door de 38-jarige man in zijn hand zijn gebeten. Gewaarschuwde agenten troffen de partijen nog vechtend aan. De Amsterdammer is meegenomen naar het politiebureau. De beveiligers deden aangifte.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…