Home Noord-Holland Amsterdam Korting voor ING-klanten en gratis toegang op openingsdag

Korting voor ING-klanten en gratis toegang op openingsdag

Vanaf zaterdag 13 april is het Rijksmuseum na 10 jaar weer volledig toegankelijk voor bezoekers. Om dit te vieren maakt hoofdsponsor ING het mede mogelijk voor alle Nederlanders om die dag gratis het museum te bezoeken. Na de openingsdag kunnen klanten van de bank op vertoon van hun betaalpas voor de helft van de prijs het Rijksmuseum bezoeken.

Om extra aandacht te geven aan de opening van Rijksmuseum heeft de bank de hoofdrolspelers uit de Nachtwacht van Rembrandt tot leven gebracht. De bank heeft een bijzondere band met het Rijksmuseum. Johan van der Zanden, directeur Communicatie van de bank: “Wij mogen trots zijn op onze Nederlandse cultuur, dat ook een belangrijke economische waarde vertegenwoordigt. In 2005 ging ING een lange termijn partnerschap met het Rijksmuseum aan, met als doel om  samen het museum toegankelijk te maken voor een breed publiek. Wij delen niet alleen een oer-Hollands DNA, maar ook een liefde voor de kunst. ING draagt met haar kunstcollectie ook een steentje bij aan het beschermen van ons nationale erfgoed.”

De opening van het Rijksmuseum is op een bijzondere wijze onder de aandacht van het publiek gebracht. Bezoekers van een winkelcentrum in Breda bijvoorbeeld werden verrast met een scène uit de Nachtwacht, waarbij de hoofdrolspelers uit het topstuk van Rembrandt tot leven werden gebracht.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Beveiligers verdacht van betrokkenheid overlijden feestganger

Tijdens een evenement op zaterdag 17 september 2022 is een Poolse man (37) ernstig gewond …