Home Noord-Holland Amsterdam Inval in theehuis in Amsterdam

Inval in theehuis in Amsterdam

Dinsdag werden zes personen aanhouden bij een instap in een theehuis aan de Vasco da Gamastraat in Amsterdam. Naar aanleiding van overlast en klachten uit de buurt werd een onderzoek gestart door de politie. Bij dit onderzoek kwam naar voren dat er verdovende middelen werden verhandeld. Rond 16.00 uur gingen agenten het theehuis binnen. Drie bezoekers hadden verdovende middelen bij zich en werden aangehouden. De twee uitbaters werden ook direct aangehouden. Een bezoeker wilde niet luisteren naar de aanwijzingen van de agenten en werd ook aangehouden. Op dit moment zitten de twee uitbaters nog vast en is het theehuis gesloten.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Purmerend – Schade na knal in Nieuwstraat Purmerend

Buurtbewoners in de Nieuwstraat in Purmerend werden dinsdagochtend rond 03.50 uur wakker v…