Home Noord-Holland Amsterdam Ondergrondse wietplantage opgerold in Amsterdam

Ondergrondse wietplantage opgerold in Amsterdam

Op de Hornweg in het Westelijk Havengebied in Amsterdam heeft de politie woensdagmiddag een ondergrondse wietplantage opgerold. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De wietplantage is aangetroffen in een hut, verscholen onder de grond en in de begroeiing. Een getuige ontdekte deze hut en heeft dit gemeld bij de havendienst. Naar aanleiding hiervan heeft een werknemer van het Havengebied de politie gebeld en is er een onderzoek ingesteld. Er zijn 267 wietplanten in beslag genomen voor vernietiging. Er bleek ook illegaal stroom te worden afgetapt van de openbare straatverlichting.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zaandam – Hond verjaagt daders beroving; getuigen gezocht

In de nacht van zaterdag op zondag hebben twee mannen op een scooter geprobeerd een vrouw …