Home Noord-Holland Amsterdam Opnieuw verdachte aangehouden in onderzoek schietpartij Staatsliedenbuurt

Opnieuw verdachte aangehouden in onderzoek schietpartij Staatsliedenbuurt

Donderdagmorgen  is een tweede verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij in de Staatsliedenbuurt op zaterdagavond 29 december 2012. De aangehouden verdachte is een 32-jarige man uit Amsterdam. Al eerder werd een 24-jarige verdachte aangehouden in deze zaak. Hij zit nog vast.

Beide mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. Daarbij werden niet alleen de 21-jarige Said el Yazidi en de 28-jarige Youssef Lkhorf doodgeschoten, maar werd tevens, van dichtbij met automatische wapens op achtervolgende politiemensen geschoten.

De nu aangehouden verdachte wordt vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris en zit in alle beperkingen.

 

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Pinnen met gestolen bankpas Nieuwezijds Voorburgwal

Woensdagmiddag 18 mei 2022 wordt een 76-jarige man uit Amsterdam slachtoffer van een babbe…