Home Noord-Holland Amsterdam Mannen aangehouden voor gewapende overval

Mannen aangehouden voor gewapende overval

Foto (c) Unique Photo Video

De politie heeft woensdagavond rond 18.00 uur twee mannen, van 18 en 20 jaar oud, uit Amsterdam aangehouden. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij een gewapende overval in de vroege ochtend van 22 februari op een woning aan de Dionysius de Karthuizerstraat in Eindhoven. Daarbij werd geschoten en de 25-jarige bewoner raakte gewond. Direct na het incident werd door de politie een groot onderzoek ingesteld. Dat leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de twee verdachten. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…