Home Noord-Holland Purmerend Spookfietser aangehouden

Spookfietser aangehouden

Op de Waterlandlaan in Purmerend is woensdag een 16-jarige jongen uit Zuidoostbeemster bekeurd voor spookrijden op de fiets. De jongen fietste op de Waterland al bellend over de stoep en reed daarbij een agent tegemoet. De agent sprak de jongen aan op zijn gedrag waarna deze zijn weg over het fietspad vervolgde. Daarbij reed hij tegen de rijrichting in en op de kruising Gorslaan en Waterlandlaan negeerde hij ook nog eens het rode licht. Op de Slenkstraat hield de agent de jongen weer staande en gaf hem een bekeuring voor spookrijden.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…