Home Noord-Holland Amsterdam Politie houdt verdachte misdrijf Luc Brouwers aan

Politie houdt verdachte misdrijf Luc Brouwers aan

Een Arrestatieteam van politie heeft dinsdagmiddag een 21-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de 37-jarige Luc Brouwers uit Meeuwen-Gruitrode (België). Het levenloze lichaam van de 37-jarige Luc Brouwers werd op zondagavond 20 januari 2013 gevonden in zijn auto aan de Essenburgsingel in Rotterdam. De man bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen.

Het Arrestatieteam hield de 21-jarige verdachte omstreeks 14.00 uur aan in een auto in de omgeving van Amsterdam. Hij is overgebracht naar een politiebureau voor nader verhoor. Het rechercheteam zet het onderzoek onverminderd voort. Hierbij wordt niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen volgen.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…