Home Noord-Holland Amsterdam Drie politiehelikopters maakten een landing op Schiphol-Oost [VIDEO]

Drie politiehelikopters maakten een landing op Schiphol-Oost [VIDEO]

Helikopters, ik blijf het prachtige apparaten vinden. Mijn aandacht word dan ook gelijk getrokken als ik er eentje zie overvliegen. Vanmiddag besloot ik maar eens een kijkje te nemen op  Schiphol-Oost. Ik stond een poosje te wachten en had de hoop bijna opgegeven toen ik plots in de verte een ronkend geluid hoorde. Dat geluid kon natuurlijk ook van een passerende vrachtauto zijn.  Maar opeens in de verte kwam daar een politiehelikopter aan. Prachtig! Het wachten werd beloond. Gelijk begon ik te filmen. De heli zette de landing in. Toen het toestel eenmaal geland was en werd afgetankt, verscheen er aan de horizon nog zo’n toestel. Toen die geland was stonden er inmiddels twee politiehelikopters op het platform. Mooier kon niet. Of toch wel? Als klap op de vuurpijl kwam er nog een aangevlogen; mijn dag was weer helemaal goed.

[youtube] http://youtu.be/CnGiy7DbQ3I[/youtube]

Klik hier voor meer video’s van KjH4mobile: 

 

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…