Home Noord-Brabant Eindhoven Spectaculaire All Star ijshockeywedstrijd in IJssportcentrum Eindhoven

Spectaculaire All Star ijshockeywedstrijd in IJssportcentrum Eindhoven

Op zaterdagavond 23 februari wordt de jaarlijkse All Star wedstrijd gespeeld in IJssportcentrum Eindhoven, het ijshockey evenement met het beste uit de Eredivisie. De opzet van deze editie is gewijzigd ten opzichte van eerdere jaren met name in de selectie van de Nederlandse en buitenlandse spelers. Deze zijn gekozen door het “Nederlandse” ijshockeypubliek. De buitenlandse spelers uit de Nederlandse competitie spelen een wedstrijd tegen een selectie van Nederlandse spelers. De teams zijn via internet gekozen door ‘Het Nederlandse Publiek’!

De wedstrijd op zich zorgt al voor een leuke avond-invulling, maar daarnaast zijn er volop activiteiten die het avondje uit compleet maken. In navolging van de vorige editie wordt de populaire Trick Competition verwerkt in het programma. De snelste schaatser, het hardste schot en het mooiste penalty shot ontlokten in 2012 veel positieve reacties van de toeschouwers. Daarnaast zal er een Skills strijd zijn tussen Clubmascottes en juniormascottes van alle eredivisieteams. De spits wordt echter afgebeten door de interland ‘Sledgehockey’ tussen Nederland en Duitsland. Deze ijshockeysport wordt op ‘priksleeën’ gespeeld en is een paralympische sport sinds 1994.

Het programma op zaterdagavond 23 februari is als volgt:
17.00 Interland Slegde Icehockey Nederland – Duitsland 1e periode
17.30 Skills competitie clubmascottes eredivisieteams en U10
18.00 Interland Slegde Icehockey Nederland – Duitsland 2e periode
18.30 Skills competitie All Stars spelers voorronde
19.30 Warming-up All Stars
20.00 Presentatie All Stars en start All Star Game 1e periode
20.45 Start finale Skills All Stars, Mascottes en U10 spelers
21.15 Start All Star Game 2e periode
21.45 Uitreiking NIJB prijzen
22.00 Einde

Kaarten kunnen worden gekocht aan de kassa van het IJssportcentrum en kosten € 10,00 per stuk.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Superstart van Superboeren in 2020!

De superboeren kennen in 2020 een superstart! 9 punten uit 3 wedstrijden; een ongekende lu…