Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Gezocht – Explosies – Olieslagerstraat – Alkmaar

Alkmaar – Gezocht – Explosies – Olieslagerstraat – Alkmaar

Op maandagavond 29 januari vond een explosie door vermoedelijk zwaar vuurwerk plaats bij een woning aan de Olieslagerstraat. Hierdoor raakte de voorzijde van de woning beschadigd. Het is de derde explosie bij deze woning. Op maandag 29 januari waren er maar liefst drie explosies in Alkmaar. De Districtsrecherche in Alkmaar doet intensief onderzoek naar de reeks explosies en zoekt dringend getuigen, mensen met informatie en camerabeelden. Bel de politie via 0800-6070. Dat kan ook anoniem. Bel 0800-7000.

Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie een melding binnen van een explosie aan de Olieslagerstraat. Er is direct een onderzoek gestart. Na een zoekslag in de omgeving werd niemand aangetroffen. Mogelijk zijn na het incident twee personen gezien. 1 jongen/man droeg een lichte trainingsbroek en een zwarte jas. Een andere jongen/man droeg een donkere broek. Ze liepen in de richting van het Rekerhoutpark. Niemand raakte bij de explosie gewond.

Melden helpt. Ook anoniem
Om de daders op te sporen heeft de politie alle inwoners hard nodig. Zij kennen hun straat, hun wijk en hun bewoners tenslotte het beste. Ziet u een verdachte situatie? Bel dan altijd 112. Hebt u informatie over (de achtergronden van) een van de explosies? Meld het dan ook! Hebt u relevante camerabeelden? Bel 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2024021249. Als u het eng of spannend vindt om te melden, dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of van het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734). Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Zij winnen op onopvallende wijze informatie in en beschermen de tipgever te allen tijde.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…