Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van schietpartij Paul Krugerstraat – Pretorialaan

Rotterdam – Getuigen gezocht van schietpartij Paul Krugerstraat – Pretorialaan

Een 27-jarige man uit Berkel en Rodenrijs is maandagavond 29 januari zwaargewond geraakt na een schietpartij op de hoek van de Paul Krugerstraat en de Pretorialaan in Rotterdam. Dit gebeurde rond 18:50 uur. De politie zoekt twee verdachten en roept iedereen met informatie over deze schietpartij op om zich te melden.

Wat er precies aan de schietpartij vooraf is gegaan, is in onderzoek. De man is op enig moment beschoten, waarna de verdachten op de vlucht sloegen. Het slachtoffer is nog met zijn auto naar de Dordtselaan gereden. Daar troffen agenten hem zwaargewond aan. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Heeft u informatie?
De twee verdachten hadden donkere kleding aan en zijn er rennend vandoor gegaan. Heeft u iets gezien? Bent u in het bezit van een deurbelcamera, of een dashcam waarop de vluchtende verdachten te zien zijn? Alles wat kan helpen om deze verdachten op te sporen, is welkom.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…