Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Gezocht – Schietincident – Kennemersingel – Alkmaar

Alkmaar – Gezocht – Schietincident – Kennemersingel – Alkmaar

Woensdagmiddag vond een schietincident plaats op de Kennemersingel in Alkmaar. Twee personen zijn aangehouden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Aanhoudingen

Het schietincident werd rond 14.15 uur gemeld bij de politie. De twee personen die betrokken waren bij het incident aan de Kennemersingel waren vertrokken toen de politie arriveerde. Een 30-jarige man uit Castricum raakte bij het incident gewond en wist zijn weg naar een ziekenhuis te vinden. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen en vervolgens door de politie aangehouden. Ook werd een 35-jarige man uit Castricum kort na het incident aangehouden. De rol van beide mannen en de toedracht wordt nu verder door de politie onderzocht.

 

Slachtofferhulp

Meerdere omstanders waren getuige van het schietincident. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit heftig is geweest voor deze getuigen. Voor iedereen die hierover wil praten is slachtofferhulp beschikbaar (gesteld).

 

Informatie delen
Ben je getuige geweest en/of heb je (camera)beelden van het incident, maar heb je nog niet met de politie gesproken? En wellicht heb je andere (relevante) informatie voor de recherche? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…