Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – De politie onderzoekt oorzaak aan de Schammenkamp

Rotterdam – De politie onderzoekt oorzaak aan de Schammenkamp

Maandagavond rond 20.30 uur is de Schammenkamp en omgeving opgeschrikt door een enorme knal. Een persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht, een andere raakte licht gewond en kon in de ambulance verzorgd worden. Drie personen zijn nog steeds vermist. De inzet van de politie is in eerste instantie nu gericht op het zoeken naar de vermisten. Daarnaast is de politie vandaag het onderzoek gestart naar de oorzaak van de explosie.

Veel verhalen doen de ronde, ook de politie hoort deze. Het is nu veel te vroeg om een conclusie te trekken. Het onderzoek dat wordt verricht door de Forensische Opsporing zal hopelijk meer duidelijkheid geven.

De brandweer is de hele nacht bezig geweest met blussen. Ook zijn er uit voorzorg delen van woningen gesloopt om het overslaan van het vuur te voorkomen. Afgelopen nacht zijn er 44 woningen onbewoonbaar verklaard. Er is een NL Alert verstuurd. De oproep is om uit de rook te blijven en ramen en deuren te sluiten.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…