Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Weinig buit, grote schade

Alkmaar – Weinig buit, grote schade

Op woensdagmorgen werd er ingebroken in een winkel aan de Nieuwlandersingel in Alkmaar. Omstreeks 05.00 uur werd een van de bewoner van het pand bij de winkel wakker toen de winkelbel ging. De getuige liep naar de winkelruimte en zag twee mannen bij de kassa staan.

De verdachten zagen dat zij ontdekt waren en renden de winkel uit om vervolgens te vertrekken op een scooter. Bij onderzoek bleek dat de daders het pand binnen waren gekomen door het glas in de toegangsdeur te vernielen. Uit de kassa werd nog geen twee tientjes aan kleingeld gestolen. Een onderzoek in de omgeving leverde geen verdachten op. De politie stelt een (technisch) onderzoek in.

2017258677

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Auto-inbreker gepakt

Op woensdagmorgen hield de politie een 41-jarige man uit Den Helder aan als verdachte van …