Home Noord-Holland Zaandam – Honderdtachtig kilo vuurwerk

Zaandam – Honderdtachtig kilo vuurwerk

Op dinsdagmiddag nam de politie een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk in beslag in een woning aan de Archangelstraat in Zaandam. De verdachte, een 34-jarige bewoner, wordt uitgenodigd een verklaring af te leggen.

Omstreeks 15.30 uur stelde de politie een onderzoek in in de woning. De politie was daar naar aanleiding van een eerdere melding dat er mogelijk vuurwerk in de woning aanwezig zou zijn. In de woning werden 12 dozen met zwaar illegaal vuurwerk (klasse 1.3G en 1.4G) aangetroffen met een gewicht van ruim honderdtachtig (180) kilo. De politie nam het vuurwerk in beslag.

2017258354

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Auto-inbreker gepakt

Op woensdagmorgen hield de politie een 41-jarige man uit Den Helder aan als verdachte van …