Home Noord-Holland Autodief in de kraag gevat

Autodief in de kraag gevat

De politie hield dinsdagavond een 36-jarige man aan wegens diefstal van een auto. Op dinsdagavond omstreeks 20.00 uur meldde de bestuurder van een bestelauto dat zijn voertuig was gestolen. De aangever, een 20-jarige Purmerender was bezig om maaltijden af te leveren op adressen waar het eten besteld was. Toen hij een maaltijd afleverde op de C.J. Conijnstraat in Purmerend, was hij uit zijn auto gestapt en naar een woning gelopen. De auto stond nog open en de sleutel zat nog in het contact. Toen hij af stond te rekenen, hoorde hij zijn auto starten en wegrijden. De verdachte zou met het gestolen voertuig richting de Julianaweg in Volendam gereden zijn. Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving. Twee agenten zagen de auto rijden en keerden om om achter het voertuig aan te rijden. De verdachte zette de auto in Katwoude op een parkeerplaats. Dankzij hulp van getuigen kon de politie de man opsporen en aanhouden. De verdachte bleek onder invloed van alcohol.

 

Laad meer Noord-Holland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

In de vroege ochtend van zaterdag 1 april 2023 heeft op de Spakenburgstraat in Zuidoost ee…